Zomerzoektocht in Hasselt en Genk

De Davidsfonds Zomerzoektocht -door Vlaanderen Vakantieland omschreven als de 'Rolls-Royce onder de zoektochten'- is een auto- en fietszoektocht die je op een leuke manier een stukje Vlaanderen laat ontdekken. De 28ste editie neemt je deze zomer mee naar de meest verrassende plekjes van Hasselt en Genk. Van zaterdag 31 mei tot en met zondag 14 september kan je met de fiets of met de auto een lusvormig parcours afleggen en zo beide steden verkennen. Je zoektocht start in de Limburgse hoofdstad Hasselt en leidt je via rustige wegen langs verschillende stopplaatsen. Op die plekken, waaronder het Provinciaal Domein Bokrijk, de historische mijnsite C-mine en het stadscentrum van Genk, speur je naar de antwoorden op de zoektochtvragen. Goed gezocht? Dan maak je kans op een van de superleuke prijzen!

Maak je keuze uit de Klassieke zoektocht met pittige vragen voor de gedreven zoektochter of de speelse Gezinszoektocht met leuke spelletjes en fotovragen voor de hele familie. Als je deelneemt aan de Gezinszoektocht dan maak je een grote kans op een vakantieverblijf. Want wekelijks schenken we een weekend of midweek in Center Parcs weg.

Meer info

Alle info over hoe je kan deelnemen aan de zoektocht, welke prijzen je kan winnen, waar je fietsen kan huren dicht bij de startplaats, bij welke horecazaken je als zoektochter een extraatje krijgt ... vind je in de zoektochtfolder die je kan downloaden via DEZE LINK.

Een deelnemingspakket voor de Davidsfonds Zomerzoektocht kost €19 (€14 met Davidsfonds Cultuurkaart) en bevat een deelnemingsbrochure met de parcoursbeschrijving én een gloednieuwe reisgids over Midden-Limburg ter waarde van €17,50. Vanaf zaterdag 31 mei 2014 kan je zo'n pakket kopen bij Toerisme Hasselt (Maastrichterstraat 59).

De deelnemingspakketten zijn vanaf 31 mei ook verkrijgbaar bij uw lokale Davidsfondsafdeling: Luc Coene, Petrus Hostestraat 3, tel. 09/251 71 09, e-mail lcoene@skynet.be zodat u thuis de zoektocht kunt voorbereiden.