32ste Zomerzoektocht

Van zaterdag 2 juni tot en met zondag 16 september vindt de 32ste Zomerzoektocht plaats in de Druivenstreek (Tervuren, Overijse en Hoeilaart). Toffe en verrassende vragen laten je stad en streek met andere ogen bekijken, een lusvormig parcours leidt je langs hoogtepunten en verborgen parels, gastvrije horeca en handelaars bieden leuke extraatjes aan, er is het aangenaam gezelschap van medezoektochters … en een prachtige prijzenpot.

Deelnemen? 
Koop je deelnemingspakket bij de toeristische dienst Visit Tervuren, Markt 7b. Je kan er op maandag terecht van 13 tot 17 uur. Van dinsdag tot vrijdag van 10 tot 17 uur en zaterdag en zondag van 10 tot 16 uur.


Wat is de prijs van een deelnemingspakket? 

  • € 15 voor Davidsfonds Cultuurkaarthouders.
  • € 20 voor KBC-klanten, met mogelijkheid een gratis Cultuurkaart aan te vragen. 
  • € 25 als je je adresgegevens achterlaat en, zonder verdere kosten, aangeeft een Davidsfonds Cultuurkaart aan te vragen.
  • € 30 zonder een van vorige voordelen.
Het pakket bevat een deelnemingsbrochure met de parcoursbeschrijving en de vragen, plus een gloednieuwe streekgids over de Druivenstreek ter waarde van € 17,50.

Neem je met meerdere kinderen deel en wil je alle speurneuzen een brochure met vragen bezorgen? Dan kan je bij Visit Tervuren op vertoon van een volledig deelnemingspakket extra duplicaatbrochures kopen tegen 3 euro per stuk. Opgelet: op die brochures staat geen unieke antwoordcode om officieel teel te nemen (en in de prijzen te vallen).

Fietsverhuur
In de streek zijn er verschillende mogelijkheden om gewone of elektrische fietsen te huren.

Alle details
Alle info lees je in de folder die je via deze link kunt downloaden.

Veel plezier met deze 32ste Zomerzoektocht van het Davidsfonds!