Vers Geperst

Onze jaarlijkse voorstelling van het GROTE DAVIDSFONDSBOEKENPAKKET 2018 komt dit jaar heel vroeg naar Oostakker.

Iedereen wordt van harte uitgenodigd op zondag 16 september, van 10 tot 13 uur. Nieuwe locatie dit jaar is de EDUGO-Sint-Vincentiusschool, Sint-Rafaƫlstraat 14 te Oostakker. Gezien de renovatiewerken van de school net voltooid zijn, is 'VERS GEPERST' meteen een ideale gelegenheid om dit schitterende nieuwe scholencomplex eens te komen bekijken.

We stellen dit jaar ruim 200 nieuwe titels voor, waaronder veel mooie kinderboeken. Ook bieden we aan alle bezoekers een gratis aperitiefje en een hapje aan. En we stellen ons jaarprogramma voor met onze voltallige bestuursploeg. We zijn blij terug een nieuw bestuurslid te mogen verwelkomen: Luc Langerock uit de Handekenskruidstraat.

Voor Davidsfondsleden is dit het traditionele moment om te hernieuwen, voor anderen het ideale moment om kennis te maken met ons ruime culturele aanbod en eventueel lid te worden.

Davidsfonds heeft trouwens een heel eenvoudige lidmaatschapsformule. het volstaat om voor 40 € boeken aan te kopen, en je bent bij het Davidsfonds. Naast de lokale activiteiten kan je dan ook deelnemen aan tal van nationale initiatieven, cursussen en reizen en geniet je van kortingen in veel Vlaamse Cultuurhuizen. BOVENDIEN KRIJGEN OP 'VERS GEPERST' NIEUWE LEDEN DIT JAAR EEN GRATIS BOEK EXTRA! Ook al wie een nieuw lid aanbrengt kiest een gratis boek!

Van harte welkom op zondag 16 september van 10.00 tot 13.00 u.