Griekenland komt momenteel vrijwel elke dag in het nieuws omwille van zijn financiële puinhoop, maar het is en blijft een fantastisch vakantieland met een uitstekende keuken. Karakteristieke keukengeheimen worden van generatie op generatie doorgegeven. Het resultaat is een rijkdom aan verrukkelijke gerechten en één van de gezondste keukens ter wereld.
Reeds in de 5e eeuw vóór Christus schreef Archestratus 'Gastronomia', een van 's werelds eerste kookboeken.
Wij nemen jullie mee op reis naar dit land en zijn eetcultuur. Nadien kunnen jullie ook proeven van deze gerechten zoals: dolmadakia, taramosalata, tsaziki, moussaka, ...
Spreker: Wante Vera
Wanneer: vrijdag 4 november 2011 om 20u.
Waar: Dienstencentrum Mozaïek, Wolfputstraat 106, 9041 Oostakker.
Inkomprijs (hapjes inbegrepen, excl. drank): 8 euro voor leden, 12 euro voor niet-leden.
Graag jullie deelname bevestigen vóór 31 oktober op cedewe.dewaele@skynet.be
Het bestuur van Davidsfonds & Markant